کاهش ۲۰ درصدی صادرات خشکبار
صادرات خشکبار طی سه سال گذشته کاهش ۲۰ درصدی داشته است.
صادرات خشکبار طی سه سال گذشته کاهش ۲۰ درصدی داشته است. به گزارش ایسنا، محمدرضا فرشچیان، رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار اظهار کرد: در گذشته نهچندان دور بیش از ۳۵ کالای صادراتی در سبد صادراتی خود داشتیم و این درحالیست که میزان صادرات به سه محصول پسته، خرما، کشمش و تا حدودی انجیر محدود شده است. او گفت: درگذشته نهچندان دور این اتحادیه مفتخر بود بیش از ۳۵ قلم کالای صادراتی از بادام و زیره گرفته تا.... را در سبد خود داشته باشد. سالانه شاهد حذف یک الی دو قلم از جمله بادام، قیسی، بوخورک، زیره، برگ زردآلو و... از سبد صادرات بودیم و الان صادرات به سه محصول پسته، خرما، کشمش و تا حدودی انجیر محدود شده است. وی افزود: پسته تا چندسال دیگر باقی میماند؟ زمانی ایران اولین صادرکننده پسته بود، اما الان آمریکا قدرت را در دست گرفته است.