| کد مطلب: ۸۴۶۳

رویداد

جلسه ویژه رئیس‌جمهور برای بررسی تورم مرداد

رویداد

raisi

جلسه ویژه رئیس‌جمهور برای بررسی تورم مرداد

جلسه ویژه ستاد اقتصادی دولت با موضوع افزایش تورم ماهانه در مردادماه با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد. در مردادماه امسال تورم ماهانه نسبت به خرداد و تیرماه سال جاری با افزایش 4/0درصدی روبه‌رو شد. در خرداد و تیر تورم ماهیانه حدود 2 درصد بوده و این نرخ در مردادماه به 4/2 درصد افزایش یافت. پیگیری‌ها نشان می‌دهد با توجه به حساسیت دولت نسبت به کنترل تورم، جلسه ویژه‌ای با حضور رئیس‌جمهور و با حضور اعضای تیم اقتصادی دولت برگزار شده و عوامل مختلف مرتبط با رشد تورم ماهانه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به اینکه تورم یکی از اولویت‌های اصلی ستاد اقتصادی دولت است، گفت: بلافاصله بعد از تهیه آمار مربوط به تورم مردادماه، جلسه ویژه‌ای با حضور رئیس‌جمهور برگزار شده است. وی افزود، بررسی تیم اقتصادی دولت نشان می‌دهد، سهم مهم این افزایش مربوط به رشد اجاره‌بها و مسکن است، احتمالا در شهریورماه نیز این عنصر در تورم ماهانه مؤثر باشد.

central bank

ترکیب شورای فقهی مشخص شد

با تأیید مجمع تشخیص مصلحت نظام، «شورای فقهی بانک مرکزی» از پنج فقیه مجتهد متجزی به پیشنهاد مشترک مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رئیس‌کل بانک مرکزی و با تائید فقهای شورای نگهبان تشکیل می‌شود. به گزارش تسنیم، کمیسیون اقتصادی، بازرگانی و اداری مجمع تشخیص مصلحت نظام، به ریاست محسن رضایی، با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای کمیسیون، رئیس‌کل و معاون حقوقی بانک مرکزی، نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس و کمیته‌های تخصصی کمیسیون تشکیل شد. در این جلسه، موضوع ماده 18 طرح بانک مرکزی جمهوری اسلامی در خصوص «شورای فقهی» بررسی شد. اعضای جلسه، نظر مجلس درباره ترکیب شورای فقهی را تائید کردند. در این راستا، شورای فقهی متشکل از پنج فقیه مجتهد متجزی خواهد بود که به پیشنهاد مشترک مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رئیس‌کل بانک مرکزی، به شورای نگهبان معرفی و با تائید اکثریت فقهای این شورا انتخاب می‌شوند.

safaee ali akbar

هند چرا به چابهار برگشت؟

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از حل مشکل قرارداد ایران و هند در بندر چابهار خبر داد و گفت: تنها توافق در خصوص یک بند این قرارداد باقی مانده است. به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، علی‌اکبر صفایی با اشاره به وضعیت قرارداد با هندی‌ها در بندر چابهار اظهار کرد: هند کشور بزرگی است که آینده اقتصادی بسیار خوبی دارد. قراردادی با این کشور امضا شد که بعدها تغییر کرد. از ابتدای دولت سیزدهم تمامی مشکلات این قرارداد حل شد و تنها توافق در مورد یک بند این قرارداد بین ایران و هند باقی ماند و کمتر از یک ماه آینده مدنظر قرار می‌گیرد. وی افزود: قرارداد هندی‌ها در بندر چابهار ۸۵ میلیون دلار و به صورت BOT است که در فاز اول توسعه بندر چابهار هندی‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند و در فاز دوم قرار است با سرمایه‌گذاری برخی کشورهای خارجی پروژه پیش برود و در این زمینه نیازمند توافق با متقاضیان هستیم.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه اقتصاد
پربازدیدترین
آخرین اخبار