| کد مطلب: ۸۸۶۴

فعالان خصوصی

توزیع بدون محدودیت شکر

فعالان خصوصی

danaee bahman

توزیع بدون محدودیت شکر

دبیر انجمن صنایع قند و شکر ایران از توزیع بدون محدودیت شکر تولید داخل توسط بخش خصوصی با شروع بهره‌برداری از کارخانجات چغندرقند خبر داد. به گزارش تسنیم، بهمن دانایی، دبیر انجمن صنایع قند و شکر ایران، در رابطه با توزیع شکر در بازار اظهار کرد: کارخانجات قند از دهم شهریورماه چغندر قند را تحویل گرفته و کار خود را آغاز کرده‌اند. وی افزود: در حال حاضر 12 کارخانه مشغول به کار هستند و تا هفته آینده 20کارخانه دیگر آغاز به کار خواهند کرد و از دهه دوم مهر با ورود نیشکر به کارخانجات، تولید شکر افزایش خواهد یافت. دانایی پیش‌بینی کرد: در شش ماهه دوم سال، یک میلیون و 300 هزار تن شکر در کشور تولید شود. دبیر انجمن صنایع قند و شکر ایران تاکید کرد: در شش ماهه دوم سال ما هیچ‌گونه کمبودی در تنظیم بازار و تامین شکر نخواهیم داشت و تا چند روز آینده قیمت شکر به قیمت مصوب باز خواهد گشت.

jamshidi mohamadreza

جریمه تمام بانک‌های خصوصی

دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسه‌های اعتباری خصوصی از جریمه تمام بانک‌های خصوصی به علت دیرکرد در پرداخت تسهیلات مسکن خبر داد. به گزارش ایلنا، محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسه‌های اعتباری خصوصی درباره انتقادات نسبت به مقاومت بانک‌های خصوصی برای پرداخت تسهیلات تکلیفی به ویژه پرداخت تسهیلات به بخش مسکن اظهار کرد: اگر بانک‌‌های خصوصی تسهیلات تکلیفی نمی‌پردازند پس چگونه تبصره 16 و 18 در تمام بانک‌های خصوصی به اجرا رسیده و در حال اجرا بوده و وام‌ ازدواج، فرزندآوری، وام به کسب و کارهای کوچک مولد ‌و... در حال پرداخت است. دبیر کانون بانک‌ها و مؤسسه‌های اعتباری خصوصی با اشاره به مذاکرات با مسئولان و برخی از نمایندگان مجلس درباره دلایل متوقف ماندن ارائه تسهیلات به بخش مسکن اظهار کرد: نامه وزارت راه و شهرسازی درباره راه‌اندازی سامانه را به تعدادی از مقامات کشوری ارائه داده‌ایم اما در نهایت در این پروسه همه بانک‌های خصوصی مشمول جریمه شدند و برای بانک‌ها برگه تشخیص مالیاتی و برای برخی از بانک‌ها حکم جریمه صادر شده‌است.

leilaz saeed

کریدور هند - خاورمیانه - اروپا بازی است

یک تحیلگر اقتصادی درباره کریدور هند - خاورمیانه - اروپا معتقد است که این کریدور صرفه اقتصادی ندارد و اجرایی نخواهد شد و ماجرا صرفا یک تبلیغات رسانه‌ای است. سعید لیلاز در گفت‌وگو با خبرآنلاین گفت: این کریدور قطعاً گران‌تر تمام خواهد شد و به سرمایه‌گذاری نمی‌ارزد. یعنی وقتی با عدد و رقم نگاه کنید، می‌بینید این طرح هم کنار طرح‌هایی می‌رود که آمریکایی‌ها، اروپایی‌ها و دنیا روی نقشه کشیده‌اند و هرگز اجرا نشده است. من خیلی متاسف هستم از این‌که وقتی تبلیغات رسانه‌ای یا به تعبیری، امپریالیسم رسانه‌ای یک موضوعی را مطرح می‌کند، به‌طور معمول رسانه‌های ایران جزو اولین گروه‌هایی هستند که قربانیان این دروغگویی‌ها می‌شوند و اصل موضوع دروغ است. وی می‌افزاید: موارد زیادی از این موضوع است که جدیدترین نمونه آن، کریدور هند به اروپاست که دیشب هم جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد صحبت کرد. این تحلیلگر اقتصادی تصریح می‌کند: اساساً طرح این مسئله کریدور هند سیاسی بود و نه اقتصادی و هدف هم این بود که هرگز اجرا نشود. علت خیلی روشن هم این است که چنین پروژه‌ای اقتصادی نیست.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه اقتصاد
پربازدیدترین
آخرین اخبار