نماینده مجلس: خط بنیصدر سازی پزشکیان شکست خورده است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: کسی نمیگوید دولت و یا جناب رئیس جمهور ضعف و کاستی ندارد خیر! سخن این است که رئیس جمهور فردی صادق است و بنا دارد ایران پیشرفت کند؛ براساس اخباری که من دارم وی تاکنون مقابل بیگانگان و به خصوص ائتلاف آمریکایی _ صهیونی کوتاه نیامده و باکی از تهدیدات دشمن ندارد.

به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از جماران، مجتبی زارعی در خصوص توهین برخی نمایندگان مجلس و افراد در فضای مجازی به دکتر پزشکیان رییس جمهور کشورمان به خبرنگار جماران گفت: بنده به آقای دکتر پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری رأی ندادم، اما به وسع خود دعا و تلاش میکنم تا ایشان در اداره کشور موفق شوند چون بر اساس عقل و روش شناسی رهبری حکیم مان، موفقیت رییس جمهور موفقیت یک جناح یا یک دولت نیست بلکه موفقیت نظام و انقلاب و ایران است.
وی ادامه داد: کسی نمیگوید دولت و یا جناب رئیس جمهور ضعف و کاستی ندارد خیر! سخن این است که رئیس جمهور فردی صادق است و بنا دارد ایران پیشرفت کند؛ براساس اخباری که من دارم وی تاکنون مقابل بیگانگان و به خصوص ائتلاف آمریکایی _ صهیونی کوتاه نیامده و باکی از تهدیدات دشمن ندارد، بلکه برخی از فعالیتهایش شهادت طلبانه است؛ به همین خاطر نامه همکاران تهرانیام به رئیس جمهور را امضاء نکردم. وقتی رئیس جمهور بر اساس اصول ۱۲۷ و ۱۳۸ قانون اساسی و برای هرگونه بنبست شکنی ناشی از تهدیدات و ترورها دولت را برای حتی روزهای پس از شهادت خود و معاون اولش ، آینده نگرانه سازماندهی میکند، در حالی که ائتلاف آمریکایی و صهیونی با قصد کشتن حدود ۵۰ تا ۶۰ مقام نظامی و سیاسی میخواستند این نظام مشروع و دموکراتیک را براندازی کنند، معلوم است که من از حیثهای مختلف فردی، عاطفی، عقلی، شرعی و ملی کنار پزشکیان میایستم؛ خط بنی صدر سازی پزشکیان و نیز خط دوگانه سازی حاکمیت از ریاست جمهوری در یک سال گذشته توسط دو گروه رادیکال شکست خورده است.
زارعی در واکنش به صحبت محمد باقر قالیباف در باب هسته سخت نظام ۹۰ میلیون نفر است، گفت: اولا بنده اعتقادی به خط کشیهای رایج چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا ندارم و از قبل انتخابات مجلس و تاکنون و ان شاءالله بعدها در آینده نیز به ترکیب رویکردها یعنی «اصولگراییِ اصلاح طلبانه» باور دارم که بر اساس «کلان نظریهی فلسفه فطرت» استوار است؛ به نظر من راه امام خمینی و امام خامنهای اصولگراییِ اصلاح طلبانه بوده و است؛ این دو حکیم از فقها و فیلسوفان فلسفه فطرت هستند و برای این دو بزرگوار خطها و جناحها اصالت ندارند بلکه اصالت نزد آنها «حقیقت» و «عدالت» است.
نماینده مردم تهران با تاکید بر مردم گرایی افزود: در کنار حقیقت گرایی و عدالت گرایی اما، سومین معیار امام و حضرت آقا «مردمگرایی» است. هسته سخت نظام جمهوری اسلامی از نظر من طبقات خاصی در اصولگرایان و اصلاح طلبان نیستند؛ تقلیل هسته سخت به اقشار خاص انحراف از مکتب امام خمینی و امام خامنهای است، این حضرات در پی شکوفا کردن تمامیت ایران و تمامیت اقشار و طبقات مردم بوده و هستند؛ هرکس که ادعای انقلابی گری دارد باید بداند انقلابیگری به خصوص در بحرانها و جنگها باید از حالت قبض به بسط درآید و همهی ایران را به حرکت در آورده و شکوفا کند؛ هرکس که اصلاح طلب و به فکر بهبود روشها است باید در فکر آن بهبودی باشد که سودش به تمام اقشار باشد و روش اصلاحش نیز به سود حاکمیت جمهوری اسلامی و با رویکردی درونزا و برونگر باشد.
وی در پایان اضافه کرد: متأسفانه من بعضا در دو شاخه ی «انقلابیونِ سوپر و اصلاح طلبانِ سوپر» قدری ارتجاع میبینم؛ اردوگاهای اصلاح طلبان و اصولگرایان باید این دو شاخهی غیر منعطف را با نظام عقلانیت دینی نزدیک سازد، اگر این دو شاخه به متن ملت باز نگردند و به اقیانوس ملت نپیوندند، خود به خود از سپهر عمومی حذف خواهند شد؛ پافشاری و تصلب این دو شاخه به آرای رایج خود در دفاع مقدس ۱۲ روزه موجب شده است که یکی ازآنها قدرت درک عمومی قیام همه اقشار را پیدا نکند و دیگری زمان شناسی و وقت شناسیاش را برای درک زمان مطالبات مطالبات قدیمی خود را از دست بدهد. به طور جدی عرض میکنم دوران رایج و ساده نگریها در کنش گری بر اساس اصلاح طلبی و اصولگرایی منقضی و به اتمام رسیده است. وقت، وقت طرح جدید و تفکر جدید توآم با روشهای نوین برای درک و حفظ قدرت لایزال ملت است که سیاست اندیشی و رهبریهای امام خمینی و امام خامنهای بر آن استوار بوده و است.