| کد مطلب: ۱۶۲۱۹

علیرضا محجوب:

با دخالت رئیس‌جمهور، محول کردن تعیین مزد به مجلس متوقف شد

دبیرکل خانه کارگر گفت: خوشبختانه با مداخله رئیس جمهور و پیگیری فعالان کارگری، حرکت وزارت کار علیه سه‌جانبه‌گرایی و محول کردن موضوع تعیین مزد به مجلس، متوقف شد. از همان ابتدا مخالفت خود را اعلام کردیم و گفتیم این موضوع عملی نیست. البته برخی مقامات دولتی نیز مواضع ما را قبول داشته و پیشنهاد وزیر کار را رد کردند.

با دخالت رئیس‌جمهور، محول کردن تعیین مزد به مجلس متوقف شد

سرویس کارگری. دبیرکل خانه کارگر گفت: در زمان تهدید منافع کارگران، چیزی به نام خودی و غیرخودی نداریم و با همه کسانی که در جایگاه مسئول به تهدید منافع کارگران می‌پردازند، برخورد می‌کنیم و حتی اگر بنده هم در جایگاه مسئول بودم، بدون تعارف باید مواجهه صورت بگیرد.

 به گزارش کار و کارگر، علیرضا محجوب صبح دیروز در جلسه مجازی با دبیران اجرایی خانه‌های کارگر سراسر کشور گفت: خوشبختانه با مداخله رئیس جمهور و پیگیری فعالان کارگری، حرکت وزارت کار علیه سه‌جانبه‌گرایی و محول کردن موضوع تعیین مزد به مجلس، متوقف شد. از همان ابتدا مخالفت خود را اعلام کردیم و گفتیم این موضوع عملی نیست. البته برخی مقامات دولتی نیز مواضع ما را قبول داشته و پیشنهاد وزیر کار را رد کردند.

دبیرکل خانه کارگر افزود: امیدواریم که رابطه خوب ما با مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مانند همه دوره‌ها و دولت‌ها حفظ شود و دلخوری پیش نیاید. ما در زمان تهدید منافع کارگران چیزی به نام خودی و غیرخودی نداریم و با همه کسانی که در جایگاه مسئول قرار دارند، در صورت تهدید منافع کارگران برخورد می‌کنیم.

 اگر بنده هم در جایگاه مسئول بودم، بدون تعارف باید مواجهه صورت بگیرد. امام(ره) می‌گفت که مجادلات ما مانند بحث طلبگی است و ما نیز با دیدگاه خود، بحث طلبگی با طرفین می‌کنیم.

از تصمیم نمایندگان کارگران در شورای عالی کار حمایت می‌کنیم

محجوب در ادامه با اشاره به برخی حواشی ایجاد شده درباره موضوع مزد کارگران در سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: کسی که مذاکره‌کننده است، باید اختیار داشته باشد و ما باید با مذاکره‌کننده همراهی کنیم. باید به دلیل نمایندگی‌ای که دادیم و به احترام وکالت داده شده حتی اگر توافق غلطی هم صورت گرفت، آن تصمیم را محترم بشماریم. به هرحال در شورای عالی کار نمایندگان کارگری از همه جریانات حضور داشتند و تصمیمی گرفته شد که باید حمایت شود.

دبیرکل خانه کارگر با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس گفت: ما در این دوره نیز از برخی نامزدها حمایت کردیم که به اهداف و نظرات ما نزدیک بودند اما امسال ما به دلیل شرایط حقوقی و قانونی، با نام خود نمی‌توانستیم تبلیغ انتخاباتی کنیم. هرچند در سال ۱۳۶۸ «حسین کمالی» در زمانی که دبیرکل خانه کارگر و نماینده مجلس بودند، تلاش کردند که این تشکیلات یک حزب بزرگ باشد اما در طرف مقابل، مخالفان ما گفتند خانه کارگر باید صرفاً یک تشکیلات صنفی باشد. هرچند مخالفان به ما تکلیف کردند که تشکیلات سیاسی نباشیم، بعداً مدعی شدند که خانه کارگر یک حزب و تشکیلات سیاسی است. با این حال نتوانسته‌اند امکان اظهارنظر سیاسی را از ما بگیرند. وی افزود: هر تشکیلاتی باید ظرفیت سیاسی داشته باشد و مسئولان تشکل خانه کارگر نیز حق و وظیفه دارند که اظهارنظر سیاسی کنند. ما به عنوان تشکل صنفی، بدون نقض قوانین تلاش کردیم در عرصه انتخابات میدان‌داری کرده و نقش ایفا کنیم. اینکه امام(ره) و مرحوم مدرس گفتند سیاست ما عین دیانت ماست، رسما نشان می‌دهد که همه حوزه‌ها و سپهرهای حیات ما باید سیاسی باشد و ما نیز نمی‌توانیم عاری از امر سیاسی باشیم.

محجوب تصریح کرد: هنوز در زمینه امکان فعالیت سیاسی ما در جلسات مختلف تصمیم نهایی گرفته نشده است ولی در ادامه ممکن است ناچار باشیم به خاطر حمایت خود از افرادی در انتخابات پاسخگو باشیم. طبق قانون تا زمانی که منع قانونی رسمی برای ما نیاید، فعالیت حمایتی ما از نیروهای سیاسی در انتخابات ایرادی ندارد و ما در صورت بروز مشکل در مناطق و خانه‌های کارگر، مدارک لازم برای دفاع حقوقی را برای دبیران اجرایی و خانه‌های کارگری که دچار مشکل شوند، ارسال می‌کنیم. دبیرکل خانه کارگر در پایان سخنان خود از دبیران اجرایی خواست در راستای افزایش تعداد اعضا و جذب اعضای جدید و تمدید عضویت اعضا و دریافت حق عضویت تلاش بیشتری کنند.

دیدگاه

ویژه اقتصاد
آخرین اخبار