| کد مطلب: ۲۵۸۹۳
زمان برگزاری اولین حراج چای دبش اعلام شد

زمان برگزاری اولین حراج چای دبش اعلام شد

معاون سازمان فروش اموال تملیکی زمان برگزاری اولین حراج چای دبش در تهران را اعلام کرد.

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از مهر، سعید غلامی باغی معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی با موضوع «مزایده ها و حراج پیش رو و ارائه گزارش تعیین تکلیف کالاهای تملیکی» که صبح امروز (شنبه) در محل سازمان اموال تملیکی برگزار شد، اظهار کرد: رسالت اصلی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تعیین تکلیف به موقع کالاهایی است که به شکل قانونی در اختیارش قرار می‌گیرد که با روش‌های رقابتی و شفاف مانند حراج‌های برخی و مزایده سراسری اموال به فروش برسند.

وی با اشاره به کارنامه موفق سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی عنوان کرد: اقدامات سازمان اثرات بسیار مبارکی داشته است و از تشییع اموال بیت المال جلوگیری شد. و توانستیم بخشی از نیاز بازار را از این طریق تأمین کنیم و هزینه‌های دولت را نیز کاهش دهیم.

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: یکی از پرونده‌های مهم و ملی ما پرونده مربوط به گروه اقتصادی دبش است و مهمترین کالا، چای است که در مدل‌ها و برندهای مختلف در اختیار سازمان قرار گرفت. دادستانی محترم تهران ورود مستقیم داشتند و سه اصل فروش مزایده‌ای و مذاکره‌ای را به ما ابلاغ کردند.

غلامی باغی بیان کرد: سازمان اموال تملیکی در دوازدهم ماه جاری اولین حراج حضوری چای را در استان هرمزگان کلید زد. بیش از ۵۲ پارتی چای در این تاریخ به فروش رسید و توانستیم بخشی از نیاز تولیدکنندگان را تأمین کنیم. برای استمرار آن روز سه شنبه ۲۹ آبان ماه اولین حراج چای در تهران برگزار می‌شود و بیش از هزار تن به ارزش ۵۳۵ میلیارد ریال به مزایده گذاشته خواهد شد.

وی افزود: ابتدا فروش به صورت پیشنهاد نقدی خواهد بود. این پرونده از پرونده‌های ویژه‌ای بود و مرجع رسیدگی کننده بلافاصله به آن ورود کردند و فارغ از نتیجه پرونده، تاکید شد کالایی نباید در گمرکات می‌ماند تا فاسد شود. زمینه عرضه کالاها و تزریق آن به بازار فراهم شد.

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: سازمان اموال تملیکی باید از جامعه و عرضه کالا با گواهی بهداشت فنی صیانت می‌کرد. در مورد این پرونده سختگیرانه تر نسبت به این موضوع پرداخته شد. در استان هرمزگان از حدود ۱۰۰ کانتینر در مرحله اول بخش بسیار محدود و در تهران فقط یک کانتینر غیرقابل استفاده و مصرف انسانی بود. بهش فاقد مصرف انسانی هم تلاش می‌شود به صورت ثانویه مورد استفاده قرار گیرد.

غلامی باغی گفت: مجموعاً ۲۵ هزار تن در چهار استان تهران، هرمزگان، البرز و کرمانشاه تحویل سازمان اموال تملیکی شد. ۱۱ تن در کرمانشاه عرضه شد که با بیش از ۱۸ میلیارد ریال فروخته شد. در استان تهران از ۱۷ هزار تنی که به سازمان تحویل شده بیش از ۵ هزار تن فروخته شده که حدود بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان رقم فروش این مقدار بوده است.

وی اضافه کرد: تاکنون از مجموع ۲۵ هزار تن که تحویل سازمان شده، ۶ هزار و ۶۹۵ تن به فروش رسیده و ارزش آن بیش از ۸۷۲ میلیارد تومان بوده که تحویل خزانه کشور شده است.

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: سازمان اموال تملیکی سه روش اصلی برای فروش دارد و ما همزمان و در مزایده‌های سراسری، حراج‌های حضوری و مذاکره‌ای برای تعیین تکلیف کالاها استفاده می‌کند و در هر مزایده سراسری بخشی از چای به صورت عمده عرضه می‌شود که روش اصلی سازمان است و کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود. روش دیگر معاملات حضوری است که بخشی از فعالان تجاری در این روش هم می‌توانند حضور داشته باشند. در مورد کالاهایی با تاریخ مصرف پایین هم روس مذاکره‌ای انجام می‌شود.

 

دیدگاه

ویژه جامعه
یادداشت
آخرین اخبار