| کد مطلب: ۳۳۲۱۳

مدیرعامل میلی در همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۰ مطرح کرد:

میلی بستر امن و قانونی حفظ ارزش سرمایه‌های مردم است

مدیر عامل میلی در میزگرد تخصصی همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۰، به آسیب‌شناسی و تحلیل برخی خلاهای شناختی و ضعف‌های رویکردی در توسعه کسب‌‌و‌کارهای نوآور پرداخت. در این میزگرد که عنوان آن «گذار از استارتاپ به بنگاه اقتصادی؛ فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی اکوسیستم استارتاپی ایران» بود، علاوه بر مصطفی اکرمی، مدیرعامل میلی، مهدی الیاسی، معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، و عماد قاینی، مدیرعامل ایلیا حضور داشتند.

میلی بستر امن و قانونی حفظ ارزش سرمایه‌های مردم است

به گزارش هم‌میهن آنلاین، مدیر عامل میلی در میزگرد تخصصی همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۰، به آسیب‌شناسی و تحلیل برخی خلاهای شناختی و ضعف‌های رویکردی در توسعه کسب‌‌و‌کارهای نوآور پرداخت. در این میزگرد که عنوان آن «گذار از استارتاپ به بنگاه اقتصادی؛ فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی اکوسیستم استارتاپی ایران» بود، علاوه بر مصطفی اکرمی، مدیرعامل میلی، مهدی الیاسی، معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، و عماد قاینی، مدیرعامل ایلیا حضور داشتند.

مدیرعامل میلی، در این میزگرد به اهمیت توسعه بسترهای نوآورانه‌‌ای چون پلتفرم میلی اشاره کرد و گفت: «فلسفه وجودی میلی بر اساس احساس نیاز مردم به حفظ ارزش سرمایه‌هایشان در برابر نوسانات و نابسامانی‌های اقتصادی است.»

وی با بیان اینکه هدف پلتفرم میلی ارائه راه‌حل‌هایی امن و قانونی برای سرمایه‌گذاری است، افزود: «مردم نیازمند فضایی هستند که بتوانند در آن، بدون نگرانی از ریسک‌های غیرقانونی یا بی‌ثباتی‌های اقتصادی، ارزش سرمایه خود را حفظ کنند. میلی با توجه به این نیاز، بستری مناسب فراهم کرده و خوشبختانه توجه زیادی را نیز از سوی کاربران به خود جلب کرده است.»

مدیرعامل میلی با تاکید بر اینکه توسعه زیست‌بوم نوآورانه به تدابیر هوشمندانه‌ای برای توسعه آن نیاز دارد، چالش‌های موجود در این مسیر را تشرح کرد و اظهار داشت: «متأسفانه در بسیاری از موارد، ما با نگاه‌های مداخله‌گرایانه و محدودکننده مواجه هستیم که به جای تسهیل مسیر، آن را پیچیده‌تر می‌کنند.»

مدیرعامل میلی به اهمیت سندباکس به‌عنوان یک بستر حمایتی برای کسب‌وکارهای نوپا اشاره کرد و گفت: «فلسفه وجودی سندباکس، به‌ویژه برای کسب‌وکارهایی مانند میلی این است که در برابر اتفاق‌ها و رویدادها محیط امن‌تری می‌سازد. حاکمیت می‌تواند طی با سندباکس مسیرهای حمایتی و تسهیل‌گر ایجاد و آن را در یک دوره شش‌ماهه یا یک‌ساله به‌صورت آزمایشی امتحان کند تا در نهایت به الگویی قانونی و موفق تبدیل شود.»

وی همچنین به چالش‌های دیگر در این حوزه اشاره کرد و گفت: «یکی از مشکلات اصلی ما، نبود تجربه مشترک میان تصمیم‌گیران و فعالان استارتاپی است. بسیاری از افرادی که در جایگاه سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری قرار دارند، تجربه عملی از راه‌اندازی و پیشبرد یک استارتاپ از صفر ندارند. این عدم درک عمیق از مسائل استارتاپی، می‌تواند مانعی بزرگ برای توسعه نوآوری‌ها و کسب‌وکارهای نوپا باشد.»

اکرمی برقراری امکان و فضای گفت‌وگو و همکاری میان سیاست‌گذاران و فعالان اکوسیستم استارتاپی و توجه به آن را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: «تنها از طریق درک متقابل و همکاری‌های سازنده است که می‌توان به توسعه‌ای پایدار و موفق در این حوزه دست یافت.»

همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران به همت گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد و همکاری اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، و انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایه‌گذاران صنعت ساختمان تهران‌ در هتل المپیک برگزار شد. این رویداد اقتصادی، ۱۸ اسپانسر و حامی مالی داشت که یکی از آن‌ها میلی، بزرگ‌ترین پلتفرم خرید و فروش آنلاین طلا در کشور بود.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

پربازدیدترین
آخرین اخبار