سیدعبدالکریم هاشمینخلابراهیمی نماینده میناب در مجلس:باید به استاندار فرصت دهیم
سیدعبدالکریم هاشمینخلابراهیمی، نماینده شهرستانهای میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس در گفتوگو با هممیهن با تاکید بر اینکه ارزیابی استاندار نباید با نگاه صرفاً سیاسی باشد گفت که آنچه مهم است این است که عملکرد ایشان و مدیرانشان از عملکرد مدیران قبلی بهتر باشد.

سیدعبدالکریم هاشمینخلابراهیمی، نماینده شهرستانهای میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس در گفتوگو با هممیهن با تاکید بر اینکه ارزیابی استاندار نباید با نگاه صرفاً سیاسی باشد گفت که آنچه مهم است این است که عملکرد ایشان و مدیرانشان از عملکرد مدیران قبلی بهتر باشد.
ارزیابی شما درباره عملکرد استاندار جدید هرمزگان از زمانی که در این استان حضور پیدا کردهاند چیست؟
استاندار جدید زمان کوتاهی است که به این سمت رسیده است و هنوز نمیشود عملکرد ایشان را دقیق تحلیل کرد اما در مجموع به نظر میرسد که رویکردهای ایشان در همین مدت کوتاه بد نبوده است و بعضاً اگر هم مشکلاتی وجود داشته، قابل اصلاح است. از نظر من عملکرد ایشان تاکنون خوب بوده؛ هرچند باید حداقل شش ماهی زمان بگذرد که ایشان بتوانند دیدگاههای خود را به صورت کامل اجرایی کنند تا ما بتوانیم نظر بدهیم. باید دید در انتخاب مدیران رویکرد آقای آشوری چیست و بازخورد و عملکرد مشخص شود. باید برای ارزیابی به ایشان فرصت بدهیم اما امیدواریم که رویکرد ایشان مثبت و درجهت وفاق ملی و توسعه منطقه باشد.
برخی از فعالان سیاسی استان نسبت به تاخیر استاندار در انتصاب مدیران گلایه دارند، آیا ایشان در انتصابها دیرهنگام عمل کردهاند؟
سیستم عملکردی آقای آشوری اینگونه است و سعی میکنند ارزیابی دقیق از عملکرد افراد داشته باشند و براساس عملکردها و نه براساس موضوعات صرفاً سیاسی تصمیم بگیرند و اگر کسی اقدام مثبتی داشت و عملکرد خوبی داشت، ایشان هم فرصت میدهند. درمجموع جای نگرانی نیست و تغییرات انجام میشود. اما بحث مهمتر این است که باید عملکرد ایشان و مدیرانشان بهتر از عملکرد مدیران و افراد قبلی و محسوس باشد چراکه مردم در واقع به تغییر رای دادند و میخواهند عملکرد متفاوت و در جهت بهبود شرایط ببینند و اینکه صرفاً فرد عوض شود یک موضوع صرفاً سیاسی است و این خیلی به حال مردم تاثیر چندانی ندارد.
ما در استان مشکلاتی در زمینه آب، سرمایهگذاری، بیکاری و... داریم و افراد باید بتوانند این مشکلات را حل کنند و اگر تاخیر در انتخاب از بابت انتخاب نیروهای درستتر باشد اشکالی ندارد. اما اگر تاخیر به سمتی برود که انتخابهایی که میکنند هم ارزشمند نیست این مسئله درست نیست و به ضرر استان و خود استاندار است و استاندار را باید از این بابت ارزیابی کنیم که اگر تاخیری داشتند، چه نیرویی را جایگزین کردند و نباید صرفاً از بابت سیاسی ایشان را ارزیابی کرد.
به گفته برخی از فعالان سیاسی استان هرمزگان نیز دخالت نمایندگان مجلس در تصمیمگیریهای ایشان محسوس است. آیا این گمانه درست است؟
هیچ ایرادی ندارد که پیشنهاد دهند و مخالف این نیستیم که از هر جناح و گروهی نیز در میان مدیران ایشان حضور داشته باشند چراکه برای ما عملکرد ملاک است و اگر کسانی را انتخاب کردند که با توجه به شناختشان گزینههای مناسبی هستند باید از آنها حمایت کرد. در حال حاضر فضا خوب است اما گروههای سیاسی دوست دارند هرچه که خودشان میگویند انجام شود.
آیا گفتمان وفاق ملی با انتخاب این استاندار و عملکرد ایشان در هرمزگان محقق شده است؟
ببینید، وفاق ملی تنها در چیدمان سیاسی تعریف نمیشود، بلکه به این معناست که نیروهای کارآمد از جریانهای سیاسی موجود در کشور و حتی غیرسیاسی انتخاب شوند، چراکه کار کردن یک چیز است و فعالیت سیاسی نیز چیز دیگری است. ما به کسانی نیاز داریم که برای این استان کار کنند و نه کسانی که سیاسیکاری میکنند.
ما میگوییم وفاق زمانی شکل میگیرد که کاری به کار جناح سیاسی نداشته باشیم. یعنی استاندار با رویکرد دولت همراهی کند و توافق بر سر انتخاب کسانی باشد که بتوانند از پس کارها بربیایند. بحث ما این است که آقای پزشکیان به درستی تشخیص داده است که به وفاق نیاز داریم و شرایط در کشور به گونهای است که باید بهترین نیروهای مدیریتی را به کار بگیریم و با این رویکرد اینکه از کدام جناح سیاسی باشند، رنگ میبازد.