ضایعات محصولات غذایی به حداقل میرسد
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر میرود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل میرسد. او افزود: با فراهم شدن امکان واردات تون ماهیان، قیمت ماهی تون صید داخلی مدیریت شد و امکان ثبات قیمت کنسرو روی ۸۷ هزار و۵۰۰ تومان فراهم شده، که اگر این همگرایی و همافزایی ادامهدار باشد، امکان ادامه این مسیر برای صنایع کنسرو وجود خواهد داشت. افزایش واردات ماهیان تون تاثیر مناسبی در قیمت کنسرو داخلی داشته؛ بهطوریکه واردات از ۱۰ هزار تن در سال ۱۴۰۱ به ۲۳ هزار تن در سال ۱۴۰۲ رسید و پیشبینی میشود که در ۶ ماه نخست امسال حدود ۲۵ هزار تن باشد.