تولید سالانه ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو تن ماهی
بنابر آمار سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو ماهی در کشور تولید میشود. مسعود بختیاری، رئیس سندیکای کنسرو در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به اینکه میزان صید داخل پاسخگوی نیاز واحدهای تولیدی نیست، از این رو واحدهای تولیدی ناگریز به تامین از طریق واردات هستند.
به گفته او، از اواسط خرداد تا اوایل آبان ماهی صید داخل نداریم و اوج نیاز به واردات در این زمان است، اما در ابتدای سال بهدلیل سیستمی شدن با مشکلات و وقفه در کار روبهرو شدیم که با همراهی وزارت جهاد و سازمان شیلات تا حد زیادی مسائل در خصوص واردات تُن ماهیان مرتفع شد. رئیس سندیکای صنایع کنسرو افزود: تامین ماهی تن مهمترین ماده اولیه صنعت کنسرو است که با اتمام فصل صید داخل، کمبود آن باید از طریق واردات تامین شود.