کاهش تولید صنایع غذایی
با توجه به رکود حاکم بر کشور تولید صنایع غذایی کشور به ناچار کاهش یافته است. مسعود بختیاری، عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران به ایرنا گفت: در شرایط کنونی، رکود شدیدى بر بازار صنایع غذایی حاکم است که عامل اصلى این رکود، کاهش قدرت خرید مردم است. به نظر میرسد بانک مرکزی تمرکز زیادی بر سیاستهای ضدتورمی دارد و میخواهد به هر قیمتی که شده تورم را مهار کند که این سیاستها به سهم خود رکود را تشدید کرده است. او تصریح کرد: این در حالی است که بازار داخل نیز قدرت خرید این اقلام را ندارد و تولیدکننده با توجه به هزینه تمامشده تولید کالا نمیتواند برای جذب تقاضا از قیمت خود بکاهد، در چنین شرایطی تولیدکننده نیز ناچار به کاهش تولید است. بختیاری گفت: در واقع تمرکز دولت بر سیاستهای ضدتورمی به ایجاد رکود در بازار مواد غذایی انجامیده و با تغییر سیاستها بازار از رکود خارج میشود.