| کد مطلب: ۹۷۰۹

فعالان خصوصی

رای اعضا را بپذیریم

فعالان خصوصی

gharghi sajad

رای اعضا را بپذیریم

قطعاً اختلاف‌نظر در سیاست و رویکردها بین اتاق و دولت، در حوزه اقتصادی، موارد اجرایی و مصداقی، همواره وجود دارد. اما هر اختلاف‌نظری باید در این چهارچوب واقع شود، خارج از این کارکردهای نهادی را دچار اختلال می‌کند. سجاد غرقی، نایب‌رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران، در گفت‌و‌گو با ایلنا در خصوص انتخابات هیئت‌رئیسه اتاق گفت: دو موضوع در انتخابات اتاق باید مبنا قرار بگیرد، یکی قانون اتاق‌های بازرگانی و آیین‌نامه‌های مشتق آن و دوم هم رای اعضای اتاق بازرگانی. اگر بخواهیم این موارد را حذف کنیم و تفاسیری غیراز این را حاکم کنیم، در واقع به چهارچوب‌های این نهاد آسیب زده می‌شود. پایه‌های این نهاد مدنی 140ساله روی چهارچوب قانون و رای جمهور نمایندگان استوار است. او افزود: طبیعتاً افراد مختلف در اتاق و دولت، انگیزه‌های متفاوتی از فعالیت دارند که همه معقول و قابل پذیرش است.

azimzade ahad

خطر بیکاری ۲ میلیون بافنده

۲ میلیون و ۵۷ هزار نفر بافنده فرش داریم و در واقع سرجمع ۱۰ میلیون نفر از مسیر این صنعت امرار معاش می‌کنند که حدود ۱۲ درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود، فرش ایران در رده اول جهان بوده اما اکنون به رده ششم سقوط کرده‌ایم و هند و پاکستان و نپال بازارها را اشغال کرده‌اند. احد عظیم‌زاده، عضو اتاق بازرگانی ایران درباره اوضاع صادرات فرش به ایلنا گفت: دولت صادرات را فلج کرده و برای فرش تعهد ارزی در نظر گرفته، درحالی‌که ما مواد را آزاد خریداری می‌کنیم و دولت ارزی در اختیار ما قرار نمی‌دهد. برای فرش نباید پیمان ارزی در نظر بگیرند صادرات فرش باید آزاد باشد و این در حالی است که بعد از یک سال یک‌دهم فرش هم فروخته نمی‌شود که ما بخواهیم ارز را در اختیار نیما قرار دهیم، با این کار صادرات را از بین برده‌اند.

najafiarab mahmood

تولید داخل جوابگوست

در حال حاضر تمامی نیازهای بازار در حوزه کالاهای لوازم خانگی در کشور توسط تولیدکنندگان تولید و بازار را پوشش می‌دهد. محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به صنعت لوازم خانگی ایران بعد از تحریم‌ها گفت: خوشبختانه شرکت‌ها و تولیدکنندگان لوازم خانگی درخشش بسیار خوبی داشتند و توانستند جای شرکت‌های خارجی را پر کنند. رئیس اتاق بازرگانی تهران به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حوزه کسب‌وکارها یکسری موانع و چالش وجود دارد که به علت اینکه برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده نشده و دولتمردان نیز در این سال‌ها برای رفع آن اقبالی نشان نداده‌اند، در چالش‌ها سیستم اقتصادی کشور رسوخ کرده است. او گفت: متاسفانه صنعت لوازم خانگی نیز به مانند سایر صنایع دیگر، مبتلا به بیماری مزمن «قیمت‌گذاری دستوری» است. با وجود انتقاد و اعتراض شدید تولیدکنندگان، صاحبان کسب‌وکار و اقتصاددانان نسبت به قیمت‌گذاری دستوری، اما متاسفانه گوش شنوایی برای حل این مشکل وجود ندارد.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه اقتصاد
آخرین اخبار