| کد مطلب: ۱۳۷۵۲

برنامه غنی‏‌سازی آرد با ویتامین دی

برنامه غنی‏‌سازی آرد با ویتامین دی

رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه دولت برای غنی‌سازی آرد با ویتامین دی خبر داد. به گزارش ایسنا، حیدر محمدی، با اشاره به اجرای غنی‌‌سازی لبنیات با ویتامین دی گفت: «غنی‌سازی آرد با اسید فولیک از مدت‌ها پیش اجرایی شده و در ارتقای سلامت جامعه موثر بوده است. با توجه به اینکه مصرف نان جامعه هدف بزرگ‌‌تری را دارد، طرح غنی‌سازی نان با ویتامین دی در مراحل نهایی است و به‌زودی آغاز می‌شود.» او با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی کشور افزود: «در سال ۱۴۰۲ اعتبار تخصیص‌یافته به گندم حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است که چندبرابر اعتبارات سایر حوزه‌هاست و این نشان از اهتمام به این محصول دارد.» محمدی با بیان اینکه میزان مصرف نان در کشور ما ۳۷ درصد بیشتر از کشورهای منطقه است، ادامه داد: «هر ایرانی به‌صورت میانگین ۳۰۰ گرم نان در روز مصرف می‌کند که می‌تواند بستر مناسبی برای تامین انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌ها باشد.» براساس اعلام او، درحال‌حاضر آرد ۱۲ تا ۲۸ درصد سبوس‌گیری می‌شود و کمترین سبوس‌گیری مربوط به نان سنگک است. ۳۷۰ تولیدکننده آرد در کشور داریم که ۲۵ درصد از آن‌ها آرد کامل را تولید می‌کنند.

دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدها
وبگردی