| کد مطلب: ۱۳۷۵۲

برنامه غنی‏‌سازی آرد با ویتامین دی

برنامه غنی‏‌سازی آرد با ویتامین دی

رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه دولت برای غنی‌سازی آرد با ویتامین دی خبر داد. به گزارش ایسنا، حیدر محمدی، با اشاره به اجرای غنی‌‌سازی لبنیات با ویتامین دی گفت: «غنی‌سازی آرد با اسید فولیک از مدت‌ها پیش اجرایی شده و در ارتقای سلامت جامعه موثر بوده است. با توجه به اینکه مصرف نان جامعه هدف بزرگ‌‌تری را دارد، طرح غنی‌سازی نان با ویتامین دی در مراحل نهایی است و به‌زودی آغاز می‌شود.» او با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی کشور افزود: «در سال ۱۴۰۲ اعتبار تخصیص‌یافته به گندم حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است که چندبرابر اعتبارات سایر حوزه‌هاست و این نشان از اهتمام به این محصول دارد.» محمدی با بیان اینکه میزان مصرف نان در کشور ما ۳۷ درصد بیشتر از کشورهای منطقه است، ادامه داد: «هر ایرانی به‌صورت میانگین ۳۰۰ گرم نان در روز مصرف می‌کند که می‌تواند بستر مناسبی برای تامین انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌ها باشد.» براساس اعلام او، درحال‌حاضر آرد ۱۲ تا ۲۸ درصد سبوس‌گیری می‌شود و کمترین سبوس‌گیری مربوط به نان سنگک است. ۳۷۰ تولیدکننده آرد در کشور داریم که ۲۵ درصد از آن‌ها آرد کامل را تولید می‌کنند.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

ویژه جامعه
پربازدیدترین
آخرین اخبار