گوشت قرمز در سبد کالابرگ
![گوشت قرمز در سبد کالابرگ](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/DMgaKzwyfZJb/kZjisVgEwlDCbqoHDcVTJtqfnHuqC9Buk-YJRtTNc7p-J95aqr1S51-vJBNDsb-Sn-0T3r_ZfTQre2Vm1xP_zHWHbwpNFYSw/%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1.jpg)
مکانیزمی که سال ۱۴۰۱ پیش از حذف ارز ترجیحی نهادههای دامی، سخن از آن بود - یعنی قرار گرفتن گوشت قرمز تولید داخل در کالابرگ الکترونیک - باید اجرایی شود.
به گزارش هممیهن آنلاین:
مهر نوشت: افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: اقداماتی که درباره واردات گوشت قرمز برای تعادل بازار انجام شده، خیلی کارآمد نبوده است.
او عنوان کرد: سال ۱۴۰۱ با وجود اینکه صادرات انجام میشد و واردات کشور هم ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن بود، مصرف سرانه ۷/۵ کیلوگرم بوده است.
او ادامه داد: سال ۱۴۰۲ نیز واردات با حجم بالاتری ادامه یافت و ۱۰۲ هزار تن گوشت قرمز (۹۰ هزار تن گوشت گرم و منجمد و ۲۵ هزار تن دام زنده) وارد کشور شد و صادراتی انجام نشد؛ اما مصرف سرانه به ۶ کیلوگرم رسید.