صریح در تریبونها/بازخوانی زندگی و دیدگاههای سیاسی حسین سلامی، فرمانده کل سپاه
یک روز پیش از حمله اسرائیل به ایران در صداوسیما گفته بود: «برخورد آتی ما با صهیونیستها از جنس وعدههای صادق نیست، بسیار کوبندهتر، ویرانگرتر و مخربتر خواهد بود.»
یک روز پیش از حمله اسرائیل به ایران در صداوسیما گفته بود: «برخورد آتی ما با صهیونیستها از جنس وعدههای صادق نیست، بسیار کوبندهتر، ویرانگرتر و مخربتر خواهد بود.»
در این شرایط انتظار میرفت مسئولان برای ایجاد همبستگی بیشتر زندانیان سیاسی و چهرههایی که در همین روزها از درون زندان دلشان برای مردم و ایران پَرمیکشد را آزاد کنند؛ نه اینکه چنین مواضعی در صداوسیمای رسمی کشور منتشر شود و بهنوعی بیانگر آن باشد که در این روزهای سخت هم که مردم همدل شدهاند، برخی بهدنبال خودی و غیرخودی و شکاف بین حکومت و مردم با زنده کردن خاطرات و اختلافات سیاسی و اجتماعی مردم هستند.
از نیمهشب پنجشنبه تا الان که این مطلب در حال نگارش است مردم تهران و برخی شهرهای دیگر ایران با صدای انفجارهای پیدرپی و شلیک پدافندها نگران از آینده خود و کشورشان لحظات را میگذرانند.
بعد از ۴۶ سال از پیروزی انقلاب نهتنها در حفظ طیفها و جریانهای مختلف زیر یک پرچم به عنوان یک ملت موفق نبودیم بلکه بیم بدتر شدن اوضاع مثلاً با «خالصسازیها» نیز همچنان باقی است. و از همین جا بازگشت به آن رویه روزهای پیروزی انقلاب ضروری است.
مردم با رویایی از آیندهای همراه با توسعه همهجانبه و رفاه به کاندیدایی رای دادند که شعارهای انتخاباتیاش از جنسی متناسب با این دغدغههایشان بود
همایش صدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم توسط آیتالله عبدالکریم حائری شیرازی، ۱۷ و ۱۸ اردیبهشتماه برگزار شد؛ فارغ از اینکه برگزاری این مراسم و اینگونه مراسم مورد نقد بسیاری از جمله روزنامه جمهوری اسلامی قرار گرفت که «در نشستهای پرهزینهای که در حوزه علمیه برگزار میکنید کدام مشکل واقعی مردم مطرح و حل شده است؟»
زهرا بهروزآذر، معاون رئیسجمهوری در امور زنان سه روز پیش در خصوص ارسال این پیامکها گفت:«ما در حال حاضر در پی آن هستیم تا بدانیم دقیقاً کدام نهاد این کار را انجام میدهد و من هنوز پاسخی ندارم. دنبال این هستیم که مشخص شود مبدأ این پیامکها کجاست و با چه هدفی ارسال میشوند و ذیل کدام قانون است. چون هنوز این اطلاعات دقیق جمعآوری نشده، من نمیتوانم گزارش دهم.»
من به عنوان اپوزیسیون جمهوری اسلامی کاملاً از مذاکرات هستهای ایران و آمریکا و هرگونه تنشزدایی بین دو کشور پشتیبانی میکنم... هرگونه روندی که منجر به لغو تحریمها و گشایش اقتصادی... مثبت است
این مردم متحد هستند که میتوانند در برابر هر نوع حادثهای امنیتآفرین باشند؛ مردمی که به کشورشان علاقهمندند و خود را از آنِ وطنشان میدانند و وطنشان را نیز از آنِ خود؛ در برابر خرابکاری و نفوذ و هر چه عامل بیرونی باشد؛ مقاومترند و پس از وقوع حادثه هم همسو و همراه هم میشوند تا از بحران خارج شوند
مردم ایران از هر قوم و قبیلهای که باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ و نژاد و زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد شد