محـافظهکـار مخالف نومحافظهکاری/ افکار راسل کرک بازتابی از محافظهکاری سنتی در آمریکای 70 سال اخیر است
بعد از جنگ جهانی دوم، اندیشه محافظهکاری در آمریکا احیا شد و یکی از موثرترین متفکران در این تولد دوباره کسی نبود جز راسل کرک.
بعد از جنگ جهانی دوم، اندیشه محافظهکاری در آمریکا احیا شد و یکی از موثرترین متفکران در این تولد دوباره کسی نبود جز راسل کرک.
استاد علیرضا ذکاوتیقراگزلو، گنجی بود بنشسته در گوشهای؛ نویسنده و پژوهشگر شهیر همدانی و یکی از اعضای هیئت مولفان دایرةالمعارف تشیع و از همکاران بنیاد دایرةالمعارف اسلامی و دانشنامه جهان اسلام که پس از دههها خدمات علمی کمنظیر به جامعه ادبیات و تاریخ ایران، بیستم فروردینماه ۱۴۰۴ در پی تحمل سالها مرارت و بیماری، در موطن خود درگذشت.
یکی از آن اندیشمندانی که از پس قرون وسطی کوشید تا نگاه متفکران را به ابعاد واقعیتر و عینیتر حیات طبیعی انسان متوجه کند، بیکن است.
آخرین شماره ماهنامه تحلیلی، آموزشی و اطلاعرسانی «مدیریت ارتباطات» در ۷۰ صفحه و با آثار و گفتارهایی از مقصود فراستخواه، موسی اکرمی، بهروز غریبپور، حمیدرضا نمازی، امیرحسین خداپرست، کامبیز نوروزی، نادیا فغانی، آرش آبائی، مسعود سپهر، قادر باستانی و... منتشر شد.
فروش فیلم «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری از ۳۴۸ میلیارد تومان گذشت و بدین ترتیب، این بازیگر و کارگردان جوان، رکورد فروش «فسیل» را که خود در آن نقش اول بود، شکست. «فسیل» بیش از یک سال در سینماها اکران شد، قریب به ۳۲۵ میلیارد تومان فروخت و نزدیک به هفت و نیم میلیون نفر مخاطب داشت.
در نخستین روزهای بهار امسال، خبر استقبال قابل توجه مسافران نوروزی از اماکن فرهنگی و تاریخی کشور در صدر اخبار بسیاری از خبرگزاریها قرار گرفت. در این میان گزارشهایی از حضور بیش از ۴۸ هزار نفر مهمان نوروزی در آیین آغاز سال ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید و پاسارگاد بسیاری را حیرتزده کرد.
نوروز و بهار در ذهن من تفاوتی ندارند؛ هر دو با یک حسوحال بسیار خاص و خواستنی پیوند میخورند و شاید کمی غریب به نظر برسد، اما من یکی از شب یلدا روزهایم رنگیتر میشوند و با چشمدیداری بهار، حال دلم خوشتر است؛ بهشکلی که گاهی برایم شگفتآور است و مایه دستانداختن خودم در آینه هم میشود.
رابطه ترامپ با رسانهها در اغلب قریب به مطلق موارد چندان گرم نبوده است. این سردی البته دوسویه است؛ نه ترامپ از رسانهها خیلی دل خوشی داشته، نه رسانهها از او خوششان میآمده است.
وقتی نام کمیسیون فرهنگی مجلس را میشنوید، چه وظایف و کارکردهایی به ذهنتان خطور میکند؟ احتمالاً یکی از اولین چیزها، هنر است. تصور بیراهی هم نداشتهاید.
بهتازگی انتشارات «فرهنگ نشر نو» ترجمه کتاب «ستیز با جهان مدرن: سنتگرایی و تاریخ فکری پنهان سده بیستم»، اثر معروف مارک سجویک را با ترجمه علیرضا بشردوست و سینا باستانی منتشر کرده است.