| کد مطلب: ۳۰۴۴۷

پارتیشن شیشه ای: راهکاری مدرن برای طراحی فضاهای داخلی و اداری

 

 

1

دیگر دوران دیوار کشیدن و تقسیم بندی فضاهای مختلف با مصالح ساختمانی گذشته است. این روزها نسل جدیدی از انواع محصولات جداکننده به نام پارتیشن، در بازار موجودند که می‌توانند ضمن فراهم کردن زیبایی در محیط و امکان ورود نور، بسیار کاربردی و به صرفه نیز باشند. پارتیشن شیشه ای، محصولی جدید، با دوام و با عملکرد مناسب است که در سال‌های اخیر با تنوع بسیار بالا و سبک‌های مدرن و کلاسیک در فضاهای داخلی و اداری استفاده می‌شود. این پارتیشن‌ها می‌توانند با ورود نور به فضا، در مصرف انرژی صرفه جویی کنند. در عین حال فضایی پویاتر و شاداب‌تر برای کارکنان فراهم نمایند.

پارتیشن شیشه ای: نور، فضا و زیبایی بیشتر

پارتیشن شیشه ای یکی از انواع محصولاتی است که به عنوان یک المان جداکننده در پروژه‌های مسکونی، تجاری و اداری استفاده می‌شود. برخلاف پارتیشن‌های چوبی، پارتیشن‌های شیشه ای امکان ورود نور به داخل فضا را می‌دهند. نور خورشید، یکی از فاکتورهای موثر روی شادابی و نشاط افراد حاضر در یک محیط است. هر چقدر نور بیشتری در محیط وجود داشته باشد، می‌توان با انرژی بیشتری کارها را انجام داد. علاوه بر این، وجود نور در فضا، محیط را بزرگ‌تر از چیزی که هست نشان خواهد داد.

در شرایطی که سبک مینیمالیسم و مدرن به یکی از سبک‌های پرطرفدار در دکوراسیون داخلی تبدیل شده است، انتخاب پارتیشن شیشه ای می‌تواند نسبت به سایر پارتیشن‌ها ارجحیت داشته باشد. این پارتیشن‌ها را می‌توان با انواع فریم‌های رنگی و غیر رنگی و با سبک‌های کلاسیک و مدرن، برای زیبایی بیشتر در محیط به اجرا درآورد. طراحی پارتیشن‌های شیشه ای با کمی خلاقیت چندین برابر بهبود پیدا خواهد کرد. برای افزایش بهره‌وری و کاربردی بودن این پارتیشن‌ها، معمولا آن ها را با شیشه‌های نشکن یا سکوریت تولید می‌کنند تا در برابر ضربه‌های احتمالی نیز مقاوم باشند و به راحتی دچار شکستگی و آسیب نشوند.

پارتیشن شیشه ای: از فریم‌لس تا هوشمند

پیشرفت در زمینه تولید پارتیشن‌های شیشه ای باعث شده تا اجرای آن در پروژه‌های مختلف تنوع زیادی داشته باشد. در ابتدا این پارتیشن‌ها به صورت فریم دار بودند. به طوری که یک فریم ضخیم در میان بخش‌های مختلف شیشه به کار می‌رفت؛ اما ضخامت بالای فریم خود یک ضعف بزرگ برای این پارتیشن‌ها محسوب می‌شد و باعث افزایش وزن آن‌ها و اجرای سخت می‌گردید. کم کم فریم‌های ضخیم جای خود را به فریم‌های ظریف و کوچک دادند تا بتوان با وزن کمتر و سادگی بیشتر آن‌ها را در محیط اجرا نمود.

شاید داشتن فریم در پارتیشن شیشه ای در برخی از مواقع ضرورتی نداشته باشد و بتوان با هدف ایجاد ظاهر مدرن‌تر و ساده‌تر، از پارتیشن بدون فریم یا فریم لس استفاده کرد. پارتیشن شیشه ای فریم لس جزء پارتیشن‌های مقرون به صرفه و با ظاهر جذاب است که می‌تواند برای پروژه‌هایی که طراحی دکوراسیون از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد، استفاده شود.

در میان تنوع بالایی از پارتیشن‌های بدون فریم و فریم دار، نسل جدیدی از پارتیشن‌ها نیز روی کار آمده‌اند که پارتیشن «هوشمند» نام دارند. این پارتیشن‌ها از شیشه‌های هوشمندی تشکیل شده‌اند که فقط به جریان الکتریکی برای مات و شفاف شدن نیاز دارند. پارتیشن‌های هوشمند را می‌توان برای فضاهایی که نیاز به رعایت حریم خصوصی بالا است و در عین حال همیشه ضرورتی به مات ماندن شیشه‌ها وجود ندارد، مورد استفاده قرار داد. همه پارتیشن‌های شیشه از فریم لس تا هوشمند دارای درجه کیفی متفاوت، مشخصات فنی مختلف و همچنین جزئیات ظاهری دلخواه هستند. بسته به نیاز و درخواست هر یک از مشتریان می‌توان این پارتیشن‌ها را مورد استفاده قرار داد.

 

2

انواع پارتیشن شیشه ای و کاربردهای آن‌ها

پارتیشن‌های شیشه ای امروزی دارای ظاهر مینیمال و کیفیت بالایی‌ هستند. اکثر آن‌ها با حداکثر سادگی طراحی می‌شوند و به کار رفتن المان‌هایی همچون شیشه‌های رنگی و چوب در فریم آن‌ها به حداقل رسیده است. از نظر ساختار، پارتیشن‌های شیشه ای را می‌توان به دو دسته پارتیشن‌های تک جداره و دوجداره تقسیم بندی کرد. پارتیشن‌های تک جداره برای جداسازی فضای کارکنان، ایجاد پارتیشن در اتاق‌های شرکت‌ها، تقسیم بندی فضا به صورت دکوراتیو و ... استفاده می‌شوند؛ اما پارتیشن‌های دوجداره به دلیل قیمت بالاتر و داشتن دو جداره شیشه و آلومینیوم، کاربردهای تخصصی‌تری را از آن خود کرده‌اند و بیشتر برای اتاق جلسات، کنفرانس‌ها، اتاق‌های برگزاری کلاس‌ها و ... استفاده می‌شوند.

  • پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه ای تک جداره، یکی از ارزان ترین نوع پارتیشن‌های شیشه ای است که از یک لایه شیشه تک جداره سکوریت تشکیل می‌شود. تک جداره بودن این پارتیشن‌ها، نشان دهنده افت کیفیت آن‌ها نیست. بلکه این پارتیشن‌ها نیز می‌توانند به خوبی در برابر فشارهای وارده مقاومت کنند. از طرفی پارتیشن‌های تک جداره برخلاف پارتیشن‌های شیشه ای دو جداره عایق صدای خوبی نیستند و نمی‌توانند برای محیط‌هایی که نیاز به کاهش سر و صدای محیط است، مورد استفاده قرار گیرد.

پارتیشن شیشه ای تک جداره را می‌توان به عنوان یک انتخاب عالی برای پروژه‌هایی که نیاز به پارتیشن بندی با بودجه پایین تا متوسط دارند شناخت. این پارتیشن‌ها دارای دو مدل فریم لس و فریم دار هستند که مدل فریم لس آن‌ها بدون هیچ فریم اضافه آلومینیومی و مدل فریم دار دارای یک لایه فریم آلومینیومی است که می‌توان آن را برای بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار داد. بسته به نیاز و شرایط پروژه، می‌توان از هر کدام از انواع این دو پارتیشن استفاده نمود.

  • پارتیشن شیشه ای دوجداره

یکی از باکیفیت‌ترین و با دوام‌ترین انواع پارتیشن شیشه ای موجود در بازار که می‌تواند در کنار عملکرد مناسب، دوام بسیار زیادی را نیز به همراه داشته باشد، پارتیشن شیشه ای دوجداره است. این پارتیشن‌ها همانطور که از نامشان مشخص است، دارای دوجداره شیشه هستند. فاصله خالی میان این دو شیشه را با گازهای مختلفی پر می‌کنند تا به کمک آنها خاصیت عایق حرارتی و صوتی به حداکثر برسد. پارتیشن‌های شیشه ای دوجداره گزینه‌ای عالی برای اتاق‌های جلسات و کنفرانس‌ها هستند تا بتوانند در عین فراهم کردن فضای مناسب برای حضور کارکنان، باعث حفظ سکوت و آرامش در اتاق شوند.

پارتیشن شیشه ای دوجداره خود دارای دو نوع فریم لس و فریم دار است. نوع فریم لس این پارتیشن‌ها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که فقط دارای دو شیشه هستند و خبری از فریم آلومینیومی به کار رفته در آن‌ها نیست. ولی پارتیشن‌های دوجداره فریم دار، دارای دو فریم آلومینیومی روی هر جداره از شیشه‌ها هستند که همین موضوع کیفیت و دوام این پارتیشن‌ها را افزایش می‌دهد.

3

افزایش بهره‌وری با پارتیشن‌های آریا سازوکار؛ انتخاب هوشمند کسب‌وکار شما

طراحی پارتیشن اداری شیشه ای می‌تواند تاثیر بسیار زیادی روی فضای ظاهری اداره، بهره‌وری کارکنان از محیط و همچنین کاهش مصرف انرژی داشته باشد. آریا ساز و کار، شرکتی تخصصی است که با بهره‌گیری از تیم متعهد و با تجربه خود، امکان اجرا و انتخاب انواع پارتیشن‌های شیشه ای را با ظاهر جذاب و کیفیت بسیار بالا به کسب و کارها می‌دهد. در صورت نیاز به اجرای پارتیشن فریم لس و فریم دار، تک جداره و دو جداره و با ابعاد دلخواه، می‌توانید با کارشناسان شرکت آریا ساز و کار در ارتباط باشید تا پس از نیازسنجی شرکت شما، بهترین گزینه‌ها را به شما ارائه کنند.

 

 

دیدگاه

آخرین اخبار