پردهبرداری از مجمسه ابنسینا
هشتم اردیبهشتماه ۱۳۳۳ و در هشتمین روز کنگره ۱۰روزه بینالمللی بوعلی سینا از مجسمه این دانشمند، طبیب و فیلسوف بزرگ ایرانی در شهر همدان پردهبرداری شد.

هشتم اردیبهشتماه 1333 و در هشتمین روز کنگره 10روزه بینالمللی بوعلی سینا از مجسمه این دانشمند، طبیب و فیلسوف بزرگ ایرانی در شهر همدان پردهبرداری شد. سازنده این اثر باشکوه ابوالحسن صدیقی را بیشتر بهعنوان استاد مجسمهسازی در ایران میشناسند و او به این نام معروف است اما صدیقی کار هنری خود را با هنر نقاشی و شاگردی در نزد استاد بزرگ نقاشی ایران کمالالملک آغاز کرد.
درنهایت نیز تصویری که او از ابوعلی سینا با قلم سیاه کشیده بود، در بیستویکمین جلسه هیئت موسسان انجمن آثار ملی به تصویب رسید و تصمیم گرفته شد که مجسمه سنگی هم برای یادبود ابوعلی سینا به دست خود صدیقی ساخته شود. حاصل کار، مجسمهای ایستاده از ابنسینا به ارتفاع سه متر و ۱۰ سانتیمتر بود که در ساخت آن از سنگ مرمر سفید استفاده شده بود. درنهایت نیز آرامگاه این شخصیت برجسته فرهنگ ایران با معماری هوشنگ سیحون در روز نهم اردیبهشتماه افتتاح شد. سیحون در طراحی خود در این پروژه از برج گنبد قابوس در شهر گنبد کاووس اقتباس کرده بود.