| کد مطلب: ۱۶۹۲۸
عملکرد زعفران یک‌چهارم ظرفیت است

عملکرد زعفران یک‌چهارم ظرفیت است

بنابر آمار از مجموع ۱۳۰ هزار هکتار سطح زیرکشت، پتانسیل تولید هزارتن زعفران وجود دارد، درحالی‌که تولید فعلی یک‌چهارم این رقم است.

علی حسینی، عضو شورای ملی زعفران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، به علل کاهش عملکرد تولید زعفران، راهکارهای ارتقای افزایش تولید و عملکرد در واحد سطح و توسعه صادرات پرداخت.

حسینی گفت: آموزش به کشاورزان باید در رأس کار مسئولان وزارت جهاد و کارشناسان بذری قرار بگیرد چراکه در شرایط کنونی، کشاورزان بین خودشان آموزش می‌دهند که براین اساس ممکن است اطلاعات اشتباهی داشته باشد.

او افزود: بنابر آمار متوسط عملکرد تولید زعفران در هکتار طی ۳۵ تا ۴۰ سال گذشته ۶ تا ۷ کیلو بوده، درحالی‌که اکنون به یک‌چهارم کاهش یافته است که مسئولان سوءمدیریت خود را به گردن خشکسالی می‌اندازند.

حسینی اضافه کرد: بنابر آمار در هر مترمربع ۲۰۰ میلی‌گرم زعفران تولید می‌شود، درحالی‌که در هر هکتار پتانسیل تولید ۸ تا ۱۰ کیلو زعفران وجود دارد.

دیدگاه

ویژه اقتصاد
  • اخیراً واشنگتن‌پست فیلمی کوتاه منتشر کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده را در باشگاه گلف بین‌المللی…

  • زمزمه تعطیلی سایپا پس از انتشار خبر تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی زیرمجموعه این گروه (شرکت مادر، پارس‌خودرو، سایپا…

  • هرچند رشد اقتصاد هنوز مثبت است اما ریزش این شاخص از ۳/۱ درصد در مرداد به ۱/۹ درصد در شهریور ۱۴۰۳ نشان‌دهنده افت…

آخرین اخبار