دلیل تغییر جهت تورم
سیاستهای معطوف به کنترل تورم از جمله ایجاد ثبات در بازار ارز یا کاهش نرخ رشد نقدینگی در ۱۰ ماه گذشته به شکل مستمری در ستاد اقتصادی انجام شده است. به گزارش ایسنا، احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت دلیل افزایش تورم خوراکیها در ماه قبل را اختلال تولید گوشت قرمز و برخی اقلام دیگر اعلام کرد و گفت: این امر باعث شد تورم خوراکیها به بیش از چهار درصد در آذر برسد و هدفگذاری تورم در این ماه قدری نسبت به آنچه مدنظر بانک مرکزی بود افزایش یابد که برای حل این مشکل وزارت کشاورزی در تلاش است بخشی از این کسری و ناترازی را با واردات موقت برطرف کند. او با اشاره به وضعیت شاخصهای اقتصادی کشور در ماههای گذشته، اظهار کرد: کاهش نرخ تورم یک برنامه اصلی و در صدر پیگیریها از بانک مرکزی و سایر دستگاههای مؤثر در افزایش قیمتهاست.