نتایج جستجو : روزنامه

  • سیدحسین فاطمی، وزیر امورخارجه دولت دکتر محمد مصدق اگر مشهورترین وزیر امور خارجه تاریخ ایران نباشد یکی از مشهورترینِ آنها خواهد بود. اما شاید کمتر کسی بداند یا به این نکته توجه کرده باشد که حسین فاطمی اساساً دیپلمات نبود و اقدام دیپلماتیک شاخصی نیز از او سر نزد و در واقع این خود مصدق بود که مسئولیت اصلی اقدامات دیپلماتیک دولتش را بر دوش می‌کشید.

  • قرار بود که مجلس ششم با پیروزی قاطع اصلاح‌طلبان کار خود را آغاز کند و «دوم خرداد» و پیروزی تاریخی محمد خاتمی در انتخابات ریاست‌جمهوری در آستانه سه‌سالگی بود. فضای رسانه‌ای و سیاسی کشور در انحصار کامل اصلاح‌طلبان بود، انتقادات و افشاگری‌های صریح و روشنی از حوادث تاریخی آن زمان از جمله حادثه کوی دانشگاه و قتل‌های زنجیره‌ای از سوی مطبوعات صورت گرفته بود. بهار مطبوعات در حال وقوع بود و روزنامه‌ها و نشریات، به‌عنوان اصلی‌ترین منبع تغذیه فکری و آگاهی‌رسانی در کشور مشغول به فعالیت بودند. اما به نظر…

  • گروه خبر: دادستانی در چند روز اخیر نسبت به تعدادی از فعالان سیاسی و رسانه‌ای به بهانه انتشار مطالبی اعلام جرم کرده است. استدلال نیز این است که مطالب منتشرشده، امنیت روانی جامعه و فضای اقتصادی کشور پس از عملیات نیرو‌های مسلح کشور علیه رژیم صهیونیستی را متلاطم کرده است. این اقدام در شرایط کنونی کشور که بیش از همیشه به همدلی و وحدت نیاز دارد، با هر هدفی از سوی تصمیم‌گیران از جمله پیشگیری یا ممانعت از تشکیل فضای نقد، جای تأمل دارد که چرا باید در این فضا برای چهره‌های شناخته‌شده سیاسی و رسانه‌ای…

  • هم‌میهن در گفت‌وگو با گروه‌های مختلف در حوزه جامعه‌شناسی، روان‌پزشکی، آموزش، سلامت، کارگری و روزنامه‌نگاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور را در سال ۱۴۰۳ بررسی کرد.

  • انتشار کتاب «نام و ننگ سال‏های زردفام»، بهانه‏ای دست داد تا به گفت‏وگو با احمد زیدآبادی بنشینیم و دوره‏ای شش‏ساله از زندگی او در فاصله سال‏های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ را مرور کنیم. در بخش نخست این گفت‏و‏گو بیشتر به فعالیت‏های سیاسی او در این دوره و علل و پیامدهای پیروزی محمود احمدی‏نژاد پرداختیم و اینک در دومین بخش، تلاش‏های او برای کاندیداتوری عبدالله نوری و چرایی پیوستناش به کمپین انتخاباتی مهدی کروبی را موردتوجه قرار دادیم. جز این، برخی از جزئیات زندگی او در حوزه روزنامه‏نگاری و تدریس را بررسی…