فعالیت صنایع کنسرو با نصف ظرفیت
![فعالیت صنایع کنسرو با نصف ظرفیت](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/yOw1kiZS6LUz/Z0T8H9pYUbXo0sZ7HQQFz9qfnHuqC9BuRcxcD4Cxv6UHTihA77461avp70T4jfqllZBGJeEAmHRmAW9R8oQU4E4IMK8vpcX_bEZbJwX2qw_o1UzuB6lKCg,,/bakhtiyari-masood+%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF+%D8%A8%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
بهرغم آنکه حدود ۱۴۰ واحد کنسروسازی مجوز گرفتند، اما کمتر از ۵۰ کارخانه فعال و نیمهفعال هستند و با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعالیت میکنند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران با تاکید بر عدم مداخله نابهجای دولت در تولید و صنعت گفت: آمارها نشان میدهد از زمانیکه قیمتگذاری دستوری اجرا شده، روند قیمت افزایشی بوده است. لذا با هرگونه قیمتگذاری دستوری، بازار کنترل نمیشود. او از کاهش واردات تُن ماهیان خبر داد و افزود: در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ میزان واردات به ۱۰ هزارتن کاهش یافته است، درحالیکه سال ۹۵ میزان واردات ۵۰ هزارتن بود. در سالهای ۹۲ تا ۹۷ نرخ رشد کنسرو ماهی کمتر از تورم بود که این امر بدان معناست که اگر فضا را برای تولیدکننده بازبگذارند بهطوریکه دخالتهای نابهجا صورت نگیرد، محصولات کمتر از نرخ تورم عرضه میشود.