غذای ارزان نخورید
ارزانفروشی برخی از واحدهای غیرمجاز نشاندهنده استفاده از مواد اولیه نامرغوب است و شهروندان برای به مخاطره افتادن سلامتشان نباید از چنین اغذیهفروشیهایی خرید کنند.

ارزانفروشی برخی از واحدهای غیرمجاز نشاندهنده استفاده از مواد اولیه نامرغوب است و شهروندان برای به مخاطره افتادن سلامتشان نباید از چنین اغذیهفروشیهایی خرید کنند. حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی در تهران در گفتوگو با ایلنا در خصوص وضعیت صنف کباب و غذای سنتی درسالیکه گذشت اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور در وضعیت دشواری قرار دارد و افزایش قیمت مواد اولیه، حاملهای انرژی و نیروی انسانی، موجب افزایش قیمت تمامشده غذا در واحدهای صنفی شده است.
این امر، در کنار کاهش تقاضا، باعث متزلزل شدن بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته نیز شد. او گفت: در خصوص ارزانفروشی، بنده بر این باورم که ارزانفروشی در حوزه غذا، بهویژه کباب و غذاهای سنتی، در واقع سمفروشی است. با توجه به افزایش آمار بیماریهای خطرناک مانند سرطان، استفاده از مواد اولیه نامرغوب و اسانسهای غیرمجاز مانند اسانس زعفران در غذاهای ارزانقیمت، سلامت شهروندان را به خطر میاندازد.