برنامه افزایش کیفیت نان
برنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل ۱۳ درصد به سبوس نان اضافه میشود.
مجتبی خیامنکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال هم در تولید گندم نان خودکفا میشویم، گفت که امسال پیشبینی میشود که تولید گندم کشور همانند سال گذشته ۶ میلیون تن افزایش نسبت به دو سال پیش داشته باشد که در اینصورت در تامین گندم نان دوباره خودکفا خواهیم شد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد که حتی ظرفیت صادرات و تامین نیاز کشورهای منطقه را داریم که میتوان از مسیر تحقیقات به این مهم برسیم.
او افزود: بخشهای تحقیقاتی سازمان با در اختیار داشتن ۱۸ هزار نمونه ژن غنیترین بانک ژن جهان، ظرفیت افزایش تولید را در گذشته و در آینده دارد.
او تاکید کرد: در سال ۱۳۵۷ میانگین عملکرد گندم ۱۷۰۰ کیلوگرم در هکتار بود و اکنون به 4/3 تن در هکتار رسیده است.