برنامه افزایش کیفیت نان
برنامه افزایش کیفیت نان کلید خورده و حداقل ۱۳ درصد به سبوس نان اضافه میشود.
![برنامه افزایش کیفیت نان](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/YjfLXGzotv2L/Z0T8H9pYUbXo0sZ7HQQFz9sdEP6gpeoxwm6qBw3FUyban5x7qgvQboTcvz1ITR3hR5RyeP2TswdCeyo0woFaD79kLxmvcp_86atk84Zr3YNKnEGzKWpaQw,,/khayam+nekooee.jpg)
مجتبی خیامنکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال هم در تولید گندم نان خودکفا میشویم، گفت که امسال پیشبینی میشود که تولید گندم کشور همانند سال گذشته ۶ میلیون تن افزایش نسبت به دو سال پیش داشته باشد که در اینصورت در تامین گندم نان دوباره خودکفا خواهیم شد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد که حتی ظرفیت صادرات و تامین نیاز کشورهای منطقه را داریم که میتوان از مسیر تحقیقات به این مهم برسیم.
او افزود: بخشهای تحقیقاتی سازمان با در اختیار داشتن ۱۸ هزار نمونه ژن غنیترین بانک ژن جهان، ظرفیت افزایش تولید را در گذشته و در آینده دارد.
او تاکید کرد: در سال ۱۳۵۷ میانگین عملکرد گندم ۱۷۰۰ کیلوگرم در هکتار بود و اکنون به 4/3 تن در هکتار رسیده است.