ممنوعیت استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک، ممنوع اعلام شده است.
![ممنوعیت استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک](https://cdn.hammihanonline.ir/thumbnail/ykjjPwBOYQgH/Z0T8H9pYUbXo0sZ7HQQFzxbDxX4ArhZowm6qBw3FUyZWi5SxYRscIcVa_6wgytZeR5RyeP2TswdCeyo0woFaD79kLxmvcp_86atk84Zr3YNVG5KMzgNsoQ,,/5025773.jpg)
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک، ممنوع اعلام شده است. زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه مصرف روزانه نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است. او ادامه داد ۹۴ درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها ۶ درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.