اعلام میزان تورم مواد خوراکی در شهریورماه
مرکز آمار ایران درصد تورم مواد خوراکی در شهریورماه را اعلام کرد.
در شهریور ماه 1403 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 1.8 درصد و "برنج خارجی درجه یک" با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "رشته آش" با 4.3- درصد میباشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام "مرغ ماشینی" با 5.1 درصد و " ماهی قزل آلا " با 1.9 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با 5.6 درصد و "کره پاستوریزه" با 4.5 درصد و "ماست پاستوریزه" با 2.1 درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کشمش پلویی" با 3.0 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "هندوانه" با 23.0- درصد و "خربزه" با 19.2- درصد و "هلو" با 10.5- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"خیار" با 13.5 درصد و "هویج فرنگی" با 9.8 درصد و "قارچ" با 7.9 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با 10.4- درصد و "پیاز" با 5.0- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس گوجه فرنگی" با 3.7 درصد و "رب گوجه فرنگی" با 3.2 درصد میباشد.