| کد مطلب: ۳۷۲۶۹

در روزهای غبارآلود مصرف این خوراکی‌ها را فراموش نکنید

یک کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد در روزهای غبارآلود مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان و مایعات را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

در روزهای غبارآلود مصرف این خوراکی‌ها را فراموش نکنید

به گزارش هم‌میهن آنلاین، فرشاد رشیدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به غبارآلود بودن هوای برخی مناطق طی روزهای اخیر و مواد غذایی که می‌تواند به سلامت بدن در این شرایط کمک کند، گفت: افراد باید مصرف ویتامین‌های A ، E و C را که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، در برنامه غذایی خود بگنجانند.

وی سبزیجات با رنگ سبز تیره را از جمله مواد غذایی دانست که این ویتامین‌ها را دارند و افزود: میوه‌های زرد، قرمز و نارنجی مانند گوجه فرنگی، طالبی، سیب، مرکبات، هلو و زردآلو نیز منابع خوبی از این ویتامین‌ها هستند.

این کارشناش تغذیه مصرف مغزها خصوصا مغز بادام و گردو که منابع غنی از ویتامین‌های آنتی‌اکسیدان هستند را برای افراد در روزهای غبارآلود مفید دانست.

رشیدی با بیان اینکه لبنیات نیز برای کمک به سلامت افراد در روزهای غبارآلود مفید است، خاطرنشان کرد: بهتر است افراد ترجیحا از شیر استفاده کنند، به علاوه لبنیات حتما باید به صورت کم چرب مصرف شود.

وی به افراد توصیه کرد، در روزهایی که هوا آلوده است مصرف مایعات را افزایش دهند و آب و آبمیوه‌های طبیعی مانند آب سیب و پرتقال مصرف کنند، اما از مصرف نوشیدنی‌های محرک مانند چای غلیظ و کهنه، قهوه، نسکافه و شکلات داغ خودداری کنند.

این کارشناس تغذیه از خاصیت مصرف انواع دمنوش در روزهای غبار آلودهنیز یاد کرد و افزود: دمنوش‌های به، سیب، بهارنارنج، نعناع، بابونه و... علاوه بر اینکه به تامین آب بدن کمک می‌کند، برای سلامتی در روزهای غبار آلود نیز مفید است.

به گفته رشیدی، مصرف سیر و پیاز چه به صورت خام و چه پخته و همچنین مصرف زردچوبه در غذا نیز برای روزهای غبار آلود و کمک به سلامت افراد در این شرایط بسیار مفید است.

رشیدی با تاکید بر اینکه بهتر است افراد در روزهای غبارآلود از مصرف غذاهای پُرچرب، دیرهضم و سنگین مانند سالاد الویه، حلیم، کله‌پاچه و... خودداری کنند، گفت: مصرف غذاهای سرخ کردنی و پر ادویه نیز توصیه نمی‌شود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

دیدگاه

پربازدیدترین
آخرین اخبار